Urmărește emisiunea live


Ludovic Orban-Valeriu Zgonea. Când îl schimbă PNL pe Zgonea

Președintele deputaților PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că liberalii vor demara procedurile de schimbare a lui Valeriu Zgonea din funcția de președinte al Camerei Deputaților, atunci când vor avea majoritate parlamentară. 

"Eu și colegii care au fost desemnați ca și echipă de PNL purtăm negocieri la nivelul Camerei fie cu grupuri parlamentare, fie cu deputați, astfel încât să construim majoritatea parlamentară. Când avem informații relevante în acest sens, vor fi făcute publice. Atunci când vom dispune de majoritate parlamentară, puteți fi convinși că vom demara procedurile de schimbare a domnului Zgonea din funcția de președinte al Camerei Deputaților. În rest, dacă vom avea capacitatea de a-l schimba și postul va fi vacant, se va lua o decizie în conformitate cu procedurile statutare ale PNL", a spus Ludovic Orban la Palatul Parlamentului, întrebat dacă Alina Gorghiu, copreședintele PNL, va fi propusă de liberali pentru funcția de președinte al Camerei în cazul în care se va face o nouă majoritate parlamentară, potrivit Agerpres

Gorghiu despre propunerea PNL pentru CCR

Ludovic Orban a adăugat că, deși numele lui Vasile Blaga este și el vehiculat pentru șefia Senatului în cazul în care PNL va avea majoritate parlamentară, o astfel de candidatură va fi decisă conform procedurilor statutare ale partidului, ca și în cazul unei candidaturi pentru șefia Camerei Deputaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel