Lucian Romașcanu face calculul BOMBĂ al nopții. Seidler: „Asta ar fi un breaking news”

Romașcanu: Domnul Bâlici nu a fost dat afară. Mandatul a expirat în timpul ministrului liberal al Culturii / Foto Agerpres
Romașcanu: Domnul Bâlici nu a fost dat afară. Mandatul a expirat în timpul ministrului liberal al Culturii / Foto Agerpres

Lucian Romașcanu a vorbit pe cifre despre o posibilă majoritate în Parlament, dar și despre un guvern minoritar.

Lucian Romașcanu (PSD) și Cristian Seidler (USR-PLUS) au fost invitați la Digi 24 pentru a clarifica public situația din Parlament, iar discuțiile au fost foarte interesante. „Domnule Seilder, dacă PSD ar fi avut majoritatea nu ne-ar fi spus și nouă, cetățenilor?”, a fost întrebat de moderator USR-istul.

„Stați că fac un calcul public pentru că susținerea guvernului ține matematic de niște lucruri. PSD+UDMR, cu redistribuire cu tot, pe scenariul domnului Romașcanu, dă 40%. Sfârșitul poveștii”, a apucat să zică Seidler, după care Lucian Romașcanu a repetat în multiple rânduri numele noii formațiuni Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

„Ce zice domnul Romașcanu este să adăugați și AUR la UDMR și PSD, domnule Seidler”, a spus moderatorul. „Asta ar fi un breaking news, într-adevăr. Hai, lăsați-mă, vă rog!”, a continuat membrul USR-PLUS. Rectificându-și declarațiile, Romașcanu a adăugat: „Eu am zis susținerea unui guvern minoritar PSD”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel