Lovitură grea pentru naționala de rugby, înaintea meciului cu Italia de la Cupa Mondială 2015

Naționala de rugby a României a primit o lovitură grea înaintea ultimului meci de la Cupa Mondială, împotriva Italiei, programat duminică. Căpitanul Mihai Macovei a fost suspendat pe o perioadă de două săptămâni, din cauza unui placaj periculos executat în meciul contra Canadei. Astfel, Mihai Macovei va rata ultima partidă a ”stejarilor” din Anglia.

Mihai Macovei s-a prezentat, vineri, în fața Comisiei de Disciplină, iar în baza articolului 10.4 (e) din Regulamentul Cupei Mondiale și după vizionarea imaginilor video surprinse cu camere diferite, s-a considerat că românul a făcut un gest care a pus în pericol integritatea corporală a adversarului său, precizează Federația Română de Rugby pe site-ul său.

Mihai Macovei a negat acuzațiile aduse în acest caz, însă Comisia a decis ca jucătorul să nu mai poată evolua timp de două săptămâni, după ce inițial risca o suspendare de trei săptămâni.

Mihai Macovei, jucătorul cu cele mai multe placaje la această ediție a Cupei Mondiale (41) și autorul celor două eseuri din victoria ”stejarilor” în fața Canadei, scor 17-15, nu va putea evolua în meciul contra Italiei, de duminică 11 octombrie, de la Exeter, iar suspendarea sa va expira pe 19 octombrie.

Antrenorul României, galezul Lynn Howells, va anunța vineri echipa care va intra în teren în meciul contra Italiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel