Lilith și feminitatea. Femeia demonizată. Energia lui Lilith pe 30 iunie 2022 într-o conjuncție cu Soarele

Foto Pexels
Foto Pexels

Când avem o conjuncție Soare-Lilith, este cazul să rupem niște rădăcini.

Dacă ai căutat un moment să nu mai ții cont de gura lumii, să rupi niște bariere, să nu îți mai pese, atunci l-ai găsit. 30 iunie poartă exact energia aceasta, în caz că ți-o doreai și aveai nevoie de sprijin de la astre, ei bine, nu mai ține cont, acum te poți rupe, te poți arunca, e acel moment în care poți face ce dorești.

Pe 30 iunie avem o conjuncție Soare-Lilith. Astrologul Daniela Simulescu spune că avem acum șansa de a ne rupe de ceva, de a revoluționa, de a face ceea ce simțim chiar dacă ne temem, de a ne rupe de anumite lucruri care ne fac rău. În ceea ce privește astrologia tradițională, acesta este un aspect de care oamenii se tem, însă sunt oameni care au acest aspect în astrogramă și au reușit să revoluționeze lumea prin arta lor vizuală. Așadar, ca orice eveniment astrologic, el poate veni cu valențe pozitive sau negative, precum este și lumea în care trăim, marcată de dualitate, depinde de noi ce parte a paharului alegem să vedem.

Lilith rămâne în semnul Racului până în ianuarie 2023, deci vom resimți o puternică energie feminină, însă nu una gingașă și blândă așa cum ne-am aștepta, poate, ci una care știe exact ce dorește, independentă, gata să rupă toate lanțurile și prejudecățile. 

V-ați întrebat vreodată de ce este atât de atractivă Lilith? Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel