LEGEA INSOLVENȚEI. SCANDAL la Comisia Juridică: Ana Birchall, acidă cu deputații PNL

Roxana Neagu / 27 ian 2015 / 17:18 Salveaza PDF Comentarii

Lucrările Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, unde a fost dezbătută Legea insolvenței persoanelor fizice, au fost distruse de certurile dintre parlamentari. După ore, ei abia au reușit să schimbe titlul proiectului și să dezbată câteva articole. 

Deputatul PSD Ana Birchall i-a criticat pe membrii PNL din comisie pe motiv că nu citesc textul şi anexele proiectului şi ar fi nevoită să facă educaţie pe procedura insolvenţei. "Colegul induce ideea că textul nu a fost bine scris, nu l-a citit în totalitate. Să nu se spună despre mine că nu am redactat profesionist. (...) Nu este vina mea că trebuie să fac educaţie pe procedura insolvenţei", a spus Ana Birchall.

În replică, deputaţii PNL i-au spus Anei Birchall că atacă la persoană şi i-au reproşat "tonul de profesor".

"Mi se pare că există o incisivitate în comisie care nu-şi are locul, este şi tonul dumneavoastră de profesor. (...) Am primit multe referinţe privind lacunele acestui proiect. Nu mai faceţi trimiteri la persoane. Acceptaţi că acest proiect este perfectibil", a spus deputatul PNL Dan Culeţu.

"Nu am atacat pe nimeni la persoană, îmi apăr proiectul de lege", a răspuns Ana Birchall, arătând că cei de la PNL au atacat-o.

Bircahll a fost ameninţată şi cu evacuarea din sală: "Dacă nu vă potoliți, vă reamintesc că am posibilitatea să vă dau afară din sală. Vorbiți când vi se dă cuvântul", i-a atras atenţia preşedintele de şedinţă.

Marţi, deputaţii din comisie au reuşit să modifice titlul legii în procedura insolvenţei persoanelor fizice şi au introdus mai multe principii de bază.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24