Laszlo Tökés şi fosta soție, în război pentru avere. Vezi ce a făcut pastorul în week-end

tokes
tokes

 Laszlo Tökés şi fosta soţie, Joo Edith, se bat pe împărțirea averii ce cuprinde bunuri imobiliare şi mobile în valoare de 318.000 de euro.  Joo Edith vrea jumătate din averea europarlamentarului maghiar. În schimb, în acest week-end, Laszlo Tökés s- recăsătorit cu o profesoară de muzică.

Europarlamentarul Laszlo Tökés supranumit “pastorul Casanova”, în urma presupuselor aventuri de care fosta soţie l-a acuzat la divorţ, are de împărţit o avere frumuşică. Este vorba despre două terenuri intravilane în Oradea, cu o suprafaţă totală de 3.600 de metri pătraţi, achiziţionate între 2000 şi 2009, dar şi de trei imobile, două în Oradea şi un altul în Căpâlna, toate bunurile fiind apreciate de fostul pastor reformat ca având o valoare totală de 313.000 de euro, scrie libertatea.ro.

Concret, cei doi foşti soţi îşi dispută în instanţă o casă în Oradea, cu teren de 501 mp, în valoare de 200.000 de euro, un apartament în acelaşi oraş, de 50.000 de euro, o casă cu teren în Căpâlna, apreciată la 20.000 de euro şi două terenuri intravilane în Oradea, de 2.141 mp (25.000 de euro) şi 1.459 mp (18.000 de euro).

Acestea, pe lângă o colecţie de obiecte de artă, în valoare de 5.000 de euro. În timp ce Laszlo Tökés susţine că această avere a fost dobândită de el din “contribuţii exclusive”, revendicându- le, deci, la tribunal, fosta soţie se luptă să dobândească măcar jumătate din agoniseală.

Conform legii, bunurile dobândite în timpul mariajului se împart în mod egal între cei doi foşti soţi. Numai că Laszlo Tökés susţine că, deşi apartamentele, casa şi terenurile au fost cumpărate pe când el şi Edith încă erau un cuplu, banii pentru achiziţionarea lor ar fi avut ca origine câştigurile lui proprii, adică o “contribuţie exclusivă”.

Referitor la accidentul din Ungaria, fosta soție a pstorului  susţine, în întâmpinarea depusă la partaj, că în 1990, soţul ei se deplasa într-un “autoturism al statului maghiar (sub paza SPP-ului ungar), iar despăgubirea s-a plătit pentru acest autoturism, şi nicidecum reclamantului! Ce căuta într-o maşină oficială a statului ungar fără a avea o acoperire diplomatică este o altă problemă...”, mai arată Edith în document.

Edith şi Laszlo Tökes au, după o căsătorie care a durat 25 de ani, trei copii, o fată, Ileana şi doi băieţi, Marton şi Mathe.

 Pastorul reformat s-a recăsătorit în îcest week-end Europarlamentarul Laszlo Tokes s-a recăsătorit în acest week-end, în cadrul unei ceremonii desfăşurate într-o comună din Monor, Gomba, din Ungaria, scrie presa maghiară. Tokes s-ar fi căsătorit cu Tunde Levay , o profesoară de muzică la şcoala din localitate. Fiecare dintre cei doi soţi se află la cea de-a doua căsătorie, informează gandul.info.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel