Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Performanță uimitoare pentru sportiva Larisa Iordache. Aceasta s-a calificat la Jocurile Olimpice de anul acesta de la Tokyo. 

După o accidentare gravă, care i-a pus cariera în pericol, Larisa Iordache s-a recuperat și s-a antrenat intens pentru ca anul acesta să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Sportiva s-a calificat în această seară la Europenele de la Basel, Elveția. 

”Larisa Iordache și-a câștigat biletul pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, la Europenele de la Basel. Larisa, antrenată de Lăcrămioara și Cristian Moldovan, a terminat pe locul 4 competiția de calificare individuală, după trei rusoaice. Ea a primit 13.466 la bârnă, 13.400 la sol, 14.366 la sărituri și 13.466 la paralele. Va fi a doua ediție de Jocuri pentru Larisa după Londra 2012 unde a luat bronz cu echipa. Cât de lunga a fost această așteptare pentru Team România . Bine ai venit, Larisa!”, se arată într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook a Comitetului Olimpic și Sportiv Român. 

Larisa Iordache a suferit în 2017 o ruptură de tendon ahilian și a avut nevoie de o perioadă îndelungată pentru recuperare. Sportiva a mai participat în 2012 la Jocurile Olimpice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel