Larisa Iordache, mesaj înainte de JO Tokyo. "Mă gândesc la medalia de aur în fiecare zi"

Facebook Larisa Iordache
Facebook Larisa Iordache

Larisa Iordache, calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a anunţat că şi-a schimbat mentalitatea faţă de acum 8 ani. 

„Mi-am propus să depăşesc orice obstacol. Mentalitatea mea este alta faţă de acum 8 ani, chiar şi de acum 3 ani. Am luptat şi m-am întrecut pe mine în fiecare zi”, a declarat Larisa Iordache.

„Mama mea mi-a făcut rost de casete, de cărţi, de orice informaţie despre Nadia Comaneci. Mă uitam tot timpul, mă uitam la nunta ei, la concursurile ei filmate. Chiar dacă nu ştiam să citesc, o puneam pe mama să-mi citească, mă uitam la ilustraţii. Oarecum, un pic din povestea ei mi s-a imprimat mie.

Acum mă gândesc la medalia de aur zi de zi”, a declarat gimnasta de 25 de ani pentru As.

Cine este Larisa Iordache 

Născută la 19 iunie 1996, într-o familie de sportivi din București, gimnasta Larisa Iordache este deținătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană.

La Campionatul European de Gimnastică din 2012 a fost primul ca senioară al Larisei Iordache. În finala de la bârnă a competiției, ea a câștigat medalia de argint, în timp ce la sol a obținut clasarea pe prima treaptă a podiumului.

În 2014, la Cupa Mondială de la Doha, Larisa Iordache a cucerit aurul la sărituri, bârnă și sol. În 2017, în finalele Cupei Mondiale din Slovenia, campioana și-a menținut poziția de lider câștigând aurul la paralele și la bârnă, scrie Prosport.

La finalul lunii Iunie, Larisa Iordache a rămas fără mama sa. 

„Sufletul să îţi fie liniştit, mami! Mereu în inima, sufletul şi mintea mea vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc", a scris Larisa Iordache pe Instagram.

„Condoleanţe, Larisa! Suntem cu sufletul şi cu gândul alături de campioana noastră Larisa Iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. Fii tare, Larisa! Dumnezeu să o odihnească în pace!", a scris CS Dinamo, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel