Kyle Lowry şi-a prelungit contractul cu Toronto Raptors până în 2021

Coordonatorul de joc Kyle Lowry şi-a prelungit contractul cu echipa canadiană de baschet Toronto Raptors până în anul 2021, a anunţat, joi, campioana en titre a NBA, fără a dezvălui valoarea operaţiunii, informează AFP.

Această prelungire a contractului ar urma să-i aducă, conform presei americane, lui Lowry 31 milioane dolari, rămânerea sa la echipă fiind prioritatea deţinătoarei titlului în liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) după plecarea starului Kawhi Leonard la Los Angeles Clippers în intersezon.

Lowry, în vârstă de 33 de ani, care va disputa al optulea sezon alături de franciza canadiană, ar fi putut deveni în caz contrar jucător liber.

"Kyle a fost în centrul fiecărui succes al nostru în cursul celor şapte sezoane. Este un învingător la toate nivelurile", a spus preşedintele clubului Toronto Raptors, Masai Ujiri.

Toronto Raptors a devenit prima echipă din Canada care a câştigat titlul în NBA, după ce s-a impus în faţa echipei Golden State Warriors (4-2 la general în finală).
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel