Kelemen Hunor a anunțat cum votează UDMR în cazul lui Victor Ponta

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat, marți, cum vor vota parlamentarii maghiari cererea DNA pentru încuviințarea începerii urmăririi penale în cazul premierului Victor Ponta.

Kelemen Hunor a declarat că deputații UDMR vor vota pentru ”o justiție echilibrată”. El a precizat că nu se va uita la fiecare maghiar în parte pentru a vedea cum votează.

”Am fost și vom fi pentru o justiție echilibrată și independentă, și nu pentru jocuri politice când e vorba de justiție. Vom vota pentru o astfel de justiție. Orice este posibil, nu o să mă uit în mâna fiecărui deputat. Sunt convins, colegii mei vor vota pentru o justiție independentă, echilibrată și eficientă”, a declarat liderul UDMR, înainte de votul de marți din Parlament. 

”Dacă mâine procurorul îl pune sub control judiciar pe premier, ce vom face? Atunci, coaliția majoritară trebuie să găsească o ieșire. Suntem într-o situație aproape imposibilă”, a continuat Kelemen Hunor.

Vezi și: Ponta NU demisionează și e la mâna Parlamentului! Cum arată raportul de putere din Camera care va decide soarta premierului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel