Kansas City Chiefs merge la Super Bowl. La finala din Las Vegas este aşteptată şi Taylor Swift

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Echipa Kansas City Chiefs, condusă de superstarurile Patrick Mahomes și Travis Kelce, se pregătește să își apere titlul în marea finală a NFL, programată pentru 11 februarie la Las Vegas.

Kansas City Chiefs a reușit să treacă de Baltimore Ravens, obținând o victorie crucială cu scorul de 17-10, și acum se pregătește să se confrunte cu formația San Francisco 49ers.

San Francisco 49ers și-a asigurat locul în finală după o victorie impresionantă cu Detroit Lions, câștigând cu scorul de 34-31. Cele două echipe se mai întâlniseră și în 2020, când Kansas City Chiefs s-a impus, consolidându-și reputația ca una dintre echipele de top din ligă.

După ce au câștigat Super Bowl-ul anul trecut, Kansas City Chiefs are acum șansa de a-și consolida dominația în lumea fotbalului american, urmărind să câștige cel de-al treilea titlu NFL în ultimii cinci ani. Dacă vor reuși să obțină victoria, Chiefs vor deveni prima echipă campioană doi ani la rând din 2004, când New England Patriots a realizat această performanță.

Se speculează că la eveniment ar putea fi prezentă și Taylor Swift, iubita jucătorului Travis Kelce. Cu toate acestea, este posibil ca aceasta să fie absentă din cauza angajamentelor sale de concert în Japonia, unde are programate patru spectacole în cadrul turneului "Eras tour".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel