Jocurile Europene 2019: Echipa feminină de baschet 3x3 a României a ratat calificarea în sferturi

Echipa feminină de baschet 3x3 a României a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului din cadrul Jocurilor Europene de la Minsk, după ce a înregistrat două eşecuri categorice şi o singură victorie în grupă.

După 9-21 cu Germania, vineri, tricolorele au cedat şi sâmbătă, în faţa Cehiei, cu 3-21, meci în care Elisabeth Pavel a marcat două puncte, iar Alexandra Uiuiu, unul singur.

În ultimul meci, România a reuşit o victorie de consolare, 20-18 cu Ungaria, Elisabeth Pavel reuşind 14 puncte, iar Alexandra Uiuiu 6.

În clasamentul grupei, Germania a ocupat primul loc, urmată de Cehia, ambele calificate în sferturi, Ungaria şi România.

România participă cu 123 de sportivi la Jocurile Europene de la Minsk, programate între 21 şi 30 iunie. Reprezentanţii României vor concura la toate cele 15 sporturi şi discipline sportive din program: atletism, baschet 3x3, badminton, box, ciclism, fotbal pe plajă, gimnastică - artistică, aerobică şi ritmică, judo, kaiac-canoe, lupte - feminin, libere şi greco-romane, sambo, tenis de masă, tir sportiv şi tir cu arcul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel