Jennifer Lopez îşi promovează noul parfumul complet goală

jennifer
jennifer

Jennifer Lopez a pozat  goală pentru a-şi promova noul parfum. Deși ea nu prea a apelat la genul acesta de promovarea până acum, cei 42 de ani par să nu fi trecut prea rău peste artistă.

Autor: Cristina Răduţă

Cântăreaţa în vâstă de 42 de ani apare complet goală, cu părul ud şi plină de ulei pe tot corpul, imagine cu care nu şi-a obişnuit fanii. Vedeta a pozat în această ipostază pentru a face reclamă la noul parfum lansat: "Glowing", cel de-al 18-lea.

Imaginea a surprins lumea, deoarece Jennifer Lopez a declarat în nenumărate rânduri că îşi doreşte să stea cât mai departe de presă, fiind afectată de divorţul prin care a trecut.

"Este greu câteodată, nu mint. Încerc să stau cât de departe pot de presă, a declarat cântăreața. Încerc să nu iau personal ceea ce fac pentru că nu sunt singura persoană în această situaţie. Încerc să mă concentrez pe lucrurile care se întâmplă în viaţa mea."

După despărţirea de Marc Anthony, Jennifer Lopez a hotărât să înceapă o nouă relaţie cu unul dintre dansatorii săi, Casper Smart.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel