Jane Fonda pe covorul roşu de la Cannes, sexy la 73 de ani - GALERIE FOTO

A fost supranumită regina exerciţiilor fizice, care a modelat o lume întreagă cu videoclipurile ei de fitness, în anii ’80. Şi se pare că Jane Fonda şi-a respectat propriile sfaturi, dacă judecăm după fotografiile vedetei în vârstă de 73 de ani, făcute pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Cannes.

Joi seara, Jane Fonda a păşit elegantă pe covorul roşu de la Cannes, într-o rochie lungă Emilio Pucci, pentru premiera filmului „Frumoasa adormită“. Actriţa a reuşit să fie şi sexy şi elegantă şi a fost vedeta serii, în ciuda apariţiilor uluitoare ale actriţelor Diane Kruger şi Rachel McAdams. Însă toate privirile au fost aţintite asupra actriţei Jane Fonda, care şi-a asortat rochia cu o pereche de cercei pe măsură, poşetă aurie şi pantofi în culoare rochiei.

Jane Fonda a fost deschisă, întotdeauna, în a-şi recunoaşte intervenţiile plastice, admiţând că şi-a făcut implant mamar în anii ’70, dar neascunzând nici intervenţiile de anul trecut, care i-au remodelat obrajii, gâtul şi pleoapele. La vremea respectivă, Jane Fonda şi-a explicat decizia spunând că vrea să îmbătrânească graţios.

Fonda, care din 1982 a lansat 24 de programe video pentru fitness a mai declarat, la începutul acestui an, că ea încă mai crede că a rămâne active fizic este cheia pentru o sănătate bună la orice vârstă.

Vezi şi:

Vedete şi rochii de designer pe covorul roşu de la Cannes – GALERIE FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel