Jandarmeria, mesaj la adresa #Rezist

Foto: Jandarmeria Română
Foto: Jandarmeria Română

Jandarmeria Română lansează pe Facebook  un mesaj la adresa protestatarilor #rezist, după incidentele din Piața Universității. 

"Atunci când vrei să-ți afirmi virtuțile, fă-o fără mască, de ce te-ai ascunde?! S-a intervenit agresiv sau disproporționat, s-a acționat greșit..sunt multe păreri pro și contra, e normal într-o democrație să avem pluritate, însă doar vigilența și profesionalismul jandarmilor au făcut ca astăzi să vorbim despre un miting fără incidente și urmări majore.

Pistolul a fost de jucărie, nu era niciun pericol..am auzit des astăzi această afirmație, însă într-un simplu exercițiu de imaginație, închipuiți-vă panica declanșată de un individ mascat care ar fi fluturat un pistol într-o masă de oameni, fie el și de jucărie, vă gândiți la asta?

Vă gândiți poate că, acel pistol de jucărie era doar un mijloc mascat de a verifica vigilența forțelor de ordine, de a testa capacitatea de reacție a jandarmilor, pentru ca într-un viitor nu foarte îndepărtat, cineva chiar să introducă o armă adevărată, letală? Ne gândim?

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel