Jamaicanul Usain Bolt exclude orice posibilitate de a reveni pe pistă

Atletul jamaican Usain Bolt, deţinătorul recordurilor mondiale la 100 şi 200 m, a redus la zero posibilităţile unei reveniri pe pistă, în pofida unui tweet recent în care apărea urcând un deal, relatează EFE.

Cel mai rapid om din toate timpurile a dezminţit speculaţiile privind o eventuală revenire pe pista de atletism cu scopul de a concura la JO 2020 de la Tokyo.

Posibilităţile de a reveni sunt zero la sută, a declarat Bolt pentru revista Sports Illustrated. Jamaicanul a dezvăluit că este ieşit din formă şi că a angajat un antrenor personal care să-l ajute în controlul greutăţii.

Bolt a explicat că a început să se antreneze cu gândul de a bate recordul de 40 yarzi al NFL (liga de fotbal american), pentru a-i da replica unui jucător cu care s-a contrat. În februarie, el a bătut recordul cu 4sec22/100, alergând în pantofi de stradă şi cu haine largi.

În fiecare an, când eram pe pistă, exista un jucător din NFL care spune: 'Oh, aş putea să-l bat pe Usain Bolt, pot face asta, bla, bla'. Aşa că am alergat 4sec22/100 în pantaloni, ieşit din formă şi la un an după retragere, a spus Usain Bolt.

Fostul atlet este încrezător că recordurile sale mondiale la 100 (9sec58/100) şi 200 m (19sec19/100), stabilite la Berlin în 2009, vor rezista şi în acest an, cu prilejul Mondialelor de la Doha: Sper să nu fie bătute prea curând, să mai dureze câţiva ani, dar este bine pentru sport ca un tânăr să le bată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel