Interviu cu Jolt Kerestely: De ce nu scot românii un hit mondial. Experimentul care demonstrează că dacă ai bani, poți fi solist

[] []

08 feb 2014 / 18:20
Salveaza PDF Comentarii
Jolt-Kerestely
Jolt-Kerestely

Compozitorul Jolt Kerestely a vorbit, într-un interviu acordat în EXCLUSIVITATE pentru DC News, despre motivele care îi împiedică pe artiștii români să lanseze un hit mondial.

”Totul pleacă de la o echipă de management. Vă spun sincer, dacă Inna nu ar fi avut echipa ei, ca voce, la noi nu ar fi făcut nimic. A prins un culoar foarte bun. Sunt la noi zeci de voci mai bune, dar nu au avut norocul ei. Foarte mult contează echipa”, a spus el.

Despre Eurovision

”Totul este politic. Eu sunt indignat când aud o piesă bună care ia 1 de la o țară și 12 de altă țară. Dacă este jurizat de oameni de specialitate nu poate exista o diferență atât de mare în notare. Rostul Eurovision este cel al spectacolului. Care e rostul campionatului Mondial de Fotbal? Să vedem spectacol”, a spus arrtistul.

Experiementul care demonstrează că oricine are bani, poate face muzică

”Acum vreo 8 ani de zile. Au venit de la un post de televiziune să facem o demonstrație că oricine poate fi solist dacă are bani. Am făcut o orchestrație la piesa ”Ionel, Ionelule”. A venit redactorul cu doi băieți și o fată, au intrat în studio, am pus negatiovul, muzica. Era fals, aritimic. A cântat fiecare o variantă, până la urmă și redactorul a cântat. Ei eu plecat și eu am stat 10 ore, am curățat falsurile și am făcut și un duet între baiat și fată. Apoi au dat la televizor, cum poți deveni solist dacă ai bani”, a povestit Jolt Kerestely.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23