Incendiu de vegetaţie în parcul IOR din Capitală. ISU B IF, informaţii pentru DC NEWS

Facebook Prietenii Parcului IOR - Alina Petrea Chirobocea
Facebook Prietenii Parcului IOR - Alina Petrea Chirobocea

Un incendiu de vegetaţie a fost semnalat în parcul IOR - Alexandru Ioan Cuza, din sectorul 3 al Capitalei.

Conform unei postări pe un grup de Facebook, se poate vedea cum se înalţă fumul gros produs de arderea vegetaţiei dintr-o zonă a parcului IOR, dinspre bulevardul Nicolae Grigorescu. 

De asemenea, în imaginile video disponibile AICI pot fi auzite şi echipajele de pompieri ajunse la faţa locului. 

Purtătorul de cuvânt al ISU B IF, Daniel Vasile, a explicat într-o intervenţie exclusivă pentru DC NEWS, că "ard aproximativ 1200 metri pătraţi de vegetaţie, cu flacără deschisă. Intervin la faţa locului patru autospeciale de stingere". 

Peste 1000 de intervenţii ale ISU B IF în weekendul trecut

În perioada 29.07.2022, ora 06:00 – 01.08.2022, ora 06:00, pompierii din cadrul ISU B-IF au intervenit pentru gestionarea a 1039 situații de urgență produse în municipiul București și Ilfov.

Ponderea cea mai mare a numărului de intervenții o reprezintă cazurile pentru acordarea primului ajutor calificat, în număr de 888. În perioada menționată s-a intervenit pentru stingerea a 33 incendii și pentru soluționarea altor 118 solicitări diverse (salvare animale, deblocare din medii ostile vieții etc.).

Vineri, 29.07.2022, în jurul orei 22:30, pompierii din cadrul ISU B-IF au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat în strada Luică din sectorul 4 al Capitalei. La fața locului s-a constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum în interiorul bucătăriei. Incendiul a fost localizat rapid, evitându-se astfel propagarea. Au ars elemente de mobilier și un cuptor cu microunde. Pentru gestionarea situației de urgență s-a intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD. În urma evenimentului nu au rezultat victime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel