Încăierare între tată, fiu și unchi, după ce primul a pătruns cu chef de scandal în casa concubinei

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Mai multe persoane din județul Galați au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-au încăierat. 

Un bărbat din comuna Băneasa, judeţul Galaţi, a fost reţinut de poliţişti, după ce a provocat un adevărat scandal în locuinţa fostei concubine, unde a rănit cu un ciob de sticlă pe fiul cuplului şi a spart un pahar în capul fratelui femeii, scrie Agerpres. 

Potrivit unui comunicat al IPJ Galaţi, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din comuna Băneasa, provoacă scandal la domiciliul fostei sale concubine, o femeie de 30 de ani, din aceeaşi localitate.

L-a tăiat pe fiul său cu un ciob de sticlă

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi au stabilit că, în cursul serii de vineri, în jurul orei 20,50, bărbatul în cauză ar fi pătruns fără drept în locuinţa fostei sale concubine şi ar fi încercat să o agreseze fizic. În conflict ar fi intervenit fiul lor minor, de 12 ani, pe care bărbatul l-ar fi tăiat cu un ciob de sticlă în zona antebraţului stâng.

Între timp, la domiciliul femeii ar fi ajuns şi fratele acesteia, care, de asemenea, ar fi fost lovit de agresor cu un pahar, în zona capului.

La scurt timp după producerea incidentului, poliţiştii l-au depistat pe bărbatul în cauză pe raza comunei Băneasa şi l-au reţinut pentru 24 de ore. Agresorul va fi prezentat sâmbătă Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunere de arestare preventivă.

Bătaie în toată regula de Paști la Pietroșani

Patru bărbați au fost reținuți în noaptea de duminică spre luni în urma scandalului din localitatea Pietroșani, județul Argeș, conform Mediafax. 15 persoane au fost implicate în încăierare, iar șapte au ajuns la spital.

Polițiștii din Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au reținut în noaptea de duminică spre luni, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani, toți din Pietroșani.

Aceștia urmează să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unor măsuri preventive. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel