Imunitatea lui Ion Diniță și demisia lui Viorel Hrebenciuc, decise sub conducerea Opoziției în Camera Deputaților

Ședința de luni a Camerei Deputaților, în care parlamentarii ar trebui să decidă soarta lui Viorel Hrebenciuc și a lui Ion Diniță, ar putea fi condusă de Opoziție.

Deputații ar trebui să se pronunțe, luni, cu privire la ridicarea imunității conservatorului Ion Diniţă și să valideze demisia social-democratului Viorel Hrebenciuc.

Vezi și: Lovitură de teatru! Hrebenciuc nu poate fi arestat, demisia e degeaba


În mod normal, ședințele Camerei Deputaților sunt conduse de către președintele Valeriu Zgonea. Acesta are însă probleme grave de familie, mama sa decedând în acest weekend, astfel că e greu de crezut că va fi prezent luni în Parlament.

În absența președintelui, ședințele de plen ale Camerei Inferioare a Legislativului ar trebui conduse de unul dintre cei patru vicepreședinți, care sunt conform site-ului instituției: Viorel Hrebenciuc (PSD), Miron Mitrea (PSD), Dan Ștefan Motreanu (PNL), Ioan Oltean (PDL).

Viorel Hrebenciuc și-a dat demisia din Parlament și nu poate prezida ședința de plen de luni. Miron Mitrea este condamnat în primă instanță la doi ani de închisoare, astfel că nu ar fi moral să conducă o ședință a Camerei Deputaților.

În aceste condiții, ședința de luni a Camerei ar putea fi condusă de un reprezentant al Opoziției, Dan Ștefan Motreanu sau Ioan Oltean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel