Ideea unui deputat: Cum va construi o autostradă demnă de Cartea Recordurilor

Deputatul Florentin Gust, preşedintele PSRO Dolj, doreşte să construiască o autostradă Craiova-Pitești care să intre în Cartea Recordurilor. 'Autostrada' va fi 'construită' din cel mai mare lanţ uman organizat pentru un obiectiv de interes public, ca factor de dezvoltare a zonei.

Florentin Gust a anunţat că formarea primului lanţ uman pentru tronsonul Craiova-Pieleşti (judeţul Dolj) va avea loc în 12 martie, când sunt aşteptate peste 2.000 de persoane.

"Planificasem să formăm primul lanţ uman în data de 6 martie, la orele 16.00. Pentru că erau anunţaţi circa 1.000 de oameni, în urma discuţiilor cu autorităţile din judeţul Dolj în ceea ce priveşte organizarea protestului simbol pe care îl dorim să se desfăşoare fără incidente şi toţi participanţii să fie în siguranţă (fiind pe un drum european) am decis să îl amânăm pentru data de 12 martie (...) Dorim să fie cel mai mare lanţ uman organizat pentru susţinerea construirii unui obiectiv de interes public cu care am putea intra în Guinness Book", a spus Florentin Gust, potrivit Agerpres

"Din 2007, de când Fordul s-a mutat la Craiova, toate Guvernele României au promis că această autostradă se va realiza"

Preşedintele PSRO Dolj a mai afirmat că a hotărât să se implice în organizarea acestui protest inedit în urma mai multor solicitări venite din partea societăţii civile, pentru a trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte autostrada Craiova-Piteşti.

"Este un deziderat pe care noi, oltenii, îl avem, un obiectiv pe care toţi cetăţenii Olteniei îl conştientizează, din păcate mai puţin guvernanţii şi cei care reprezintă Guvernul României. Din 2007, de când Fordul s-a mutat la Craiova, toate Guvernele României au promis că această autostradă se va realiza. Din păcate au fost doar promisiuni. De aceea este foarte important să tragem un semnal de alarmă către guvernele care au fost şi care vor fi. Şi am hotărât împreună cu consultarea cu foarte mulţi oameni din Craiova să facem un protest simbol, un lanţ uman prin care îi informăm şi îi anunţăm pe decidenţii de la Bucureşti că noi, oltenii, ne-am hotărât să începem să construim autostrada", a mai afirmat Florentin Gust. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel