Huiduieli pentru Ponta la sfârșitul călătoriei cu Hyperion

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sâmbătă, în Gara de Nord, de un grup de aproximativ 30-40 de tineri care l-au aşteptat la ieşirea de pe peron, după ce a coborât din trenul Hyperion, cu care a călătorit de la Craiova.

Sâmbătă după-amiază, la sosirea în Gara de Nord, premierul Victor Ponta care a plecat din Craiova cu prima cursă a trenului electric Hyperion, produs în acest oraș, a fost huiduit de un grup de tineri. 

Citește și Antonescu: Când ești la putere, te aștepți să fii huiduit

După ce prim-ministrul a coborât din tren și a oferit declarații jurnaliștilor care îl așteptau în Gara de Nord, s-a îndreptat spre ieșire de pe peron, unde a fost așteptat de un grup de aproximativ 30-40 de tineri, fără bagaje, scrie Mediafax.

Aceștia au început să-l huiduie, iar unul dintre tineri a afişat o pancartă albă pe care nu era scris nimic, moment în care premierul Ponta i-a salutat cu mâna. 

"Pe Vadim Tudor îl votez mâine", declara unul din grupul celor nemulțumiți. "Să dea la lume să mănânce că el e bogat", a dezvăluit un altul motivul nemulțumirii sale.

"De ce te-a trimis?" i s-a adresat Ponta unui tânăr din grup, râzând. "Dar eu nu i-am aranjat nimic lui Băsescu azi la Constanţa. Nu trebuia să-mi aranjeze ei aici", a continuat liderul PSD.

În prima cursă a trenului Hyperion, primul tren electric fabricat în România de către compania Softronic Craiova, premierul a călătorit împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Transporturilor, Dan Şova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel