EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 29 mai 2021

Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Cum Mercur va retrograda începând de mâine, în semnul Gemenilor, este posibil ca astăzi să ne simțim mai confuzi sau mai neliniștiți.

Berbec

Neînțelegerile apărute astăzi nu sunt grave, sunt menite să îți arate că nu poți controla chiar totul și că trebuie să devii mai flexibil.

Taur

Vei băga mâna în buzunar mai des decât te-ai aștepta și nu neapărat din cauza ta. Dar dacă alegi să nu te grăbești în a lua decizii, vei risca mult mai puțin.

Gemeni

Cum Mercur se pregătește să retrogradeze în semnul tău, vei avea tendința de a fi foarte neîndemânatic și să încurci și viețile celor apropiați.

Rac

Dacă te vei baza prea mult pe cei dragi, vei fi destul de dezamăgit. Mai ales dacă este vorba de organizarea unui eveniment așteptat de familie.

Leu

Astăzi îți vei da seama că prietenii tăi sunt foarte diferiți și că nu poți împăca și capra și varza, oricât de mult te-ai strădui. Poate nici nu trebuie.

Fecioară

Vei observa că nu te poți detașa de problemele de la serviciu. Te vei gândi prea des la ele, deși ai atâtea planuri pentru tine sau pentru familie.

Balanță

Este o zi foarte bună pentru a face o călătorie/un drum într-un loc pe care ai fi vrut de mult timp să îl vizitezi. Poate merge și o rudă cu tine.

Scorpion

Ai nevoie de o zi de sâmbătă în care, efectiv, să nu faci nimic. Vrei doar să lenevești, să îți încarci bateriile. Asta nu înseamnă că nu vei fi deranjat.

Săgetător

Cu greu vei reuși să stai câteva clipe singur. Permanent vor fi oameni în jurul tău. De obicei îți place asta, dar astăzi vei simți nevoia de a te retrage.

Capricorn

Toți se plâng de treburile gospodărești, însă nimeni nu pune mâna să muncească. Tu va trebui să te ocupi și de ale tale, dar să le și repari greșelile celorlalți.

Vărsător

Astrele îți recomandă să nu îți faci planuri serioase pentru astăzi. Vor apărea amânări, anulări, propuneri noi. Așa că trăiește clipa!

Pești

Cu greu vei dori să ieși din zona ta de confort. Preferi să stai mai mult în casă, să petreci timp cu familia sau să primești vizite din partea prietenilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel