Horoscop final 2022. Schimbări neașteptate pentru toate zodiile

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Finalul anului vine cu schimbări pentru fiecare zodie!

Finalul de an va fi, din punct de vedere astrologic, precum un tango. Cele două tranzite importante care vor dansa, Marte retrograd și Jupiter în Pești, vor prelua pe rând controlul. Vom trece de la speranță la frică, de la emoțional la cognitiv și de la informație corectă la dezinformare cu o viteză uimitoare. 

Horoscop final 2022 Berbec

Chiar dacă ai făcut pași importanți până acum, să știi că până la final de an nu vei mai vedea și alte rezultate concrete. Marte, guvernatorul tău, este retrograd în casa a treia și vrea să îți arate că ai nevoie și de alte perspective. Nu trebuie să îți pui toate ouăle în același coș! Nu neglija sănătate! 

Horoscop final 2022 Taur

Treci prin multe schimbări în sfera financiară. Retrogradarea lui Marte se petrece în casa banilor. Vei avea parte și de oportunități, dar și de cheltuieli. Saturn își menține tranzitul în mers direct în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Frustrarea face parte din viață. În plus, relația cu oamenii cei mai importanți va fi destul de rigidă.

Horoscop final 2022 Gemeni

Marte se joacă de-a retrogradarea în semnul tău. Spun asta pentru că va face și un careu cu Neptun, ceea ce înseamnă că te vei plimba acompaniat de o ceață groasă până la final de an. Cu Jupiter întors în casa carierei, orice veste proastă este o mare oportunitate. Dacă nu schimbi locul de muncă, mai bine schimbă-ți atitudinea față de actualul! Marte produce destule suișuri și coborâșuri în viața personală. Prietenii vor fi de bază. 

 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

 

 

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în Gemeni.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a spus Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, evitați să cumpărați produse scumpe, cum ar fi laptopuri.

Cu Marte retrograd în Gemeni, e nevoie de autorități care „să vorbească pe limba noastră”.

Cu Marte retrograd în Gemeni, vor apărea greve. „Oamenii vor dori să plece de unde e stres”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel