Horoscop 2022 Rac și Scorpion / Ascendent Rac și Scorpion. Previziuni astrale pentru tot anul

Horoscop 2022 / Foto Pexels
Horoscop 2022 / Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat, în premieră, la DCNews și DCNewsTV, horoscopul pentru 2022. Urmează o perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani. Iată, în cele ce urmează, horoscopul pentru Rac și Scorpion.

Horoscop 2022 pentru Rac / ascendent în Rac

Anul 2022 vine să vă facă să-i iertați pe ceilalți și să vă împăcați cu oamenii. Știți ce se va întâmpla în anul 2022? Veți călători mai mult, veți decide să plecați din țară sau să vă mutați în altă țară, vă apucați de o școală, vă reconectați cu tot ce înseamnă credință, mergeți într-un pelerinaj, în drumeție, călătorie, vă apucați să învățați lucruri noi. Dar domeniile pe care vă doriți să le explorați, vor avea o conexiune cu tot ce este spiritual, tot ce este legat de psihologie, de sufletul uman. 

Jupiter iese din casa a 8-a, se duce în casa a 9-a, o casă care are legătură cu studiul, cu călătoriile și credința. Jupiter va face o Conjuncție cu Neptun în casa a 12-a și aici e ca și cum, dintr-o dată, prindeți o conexiune, vi se amplifică o speranță, un ideal puternic, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Horoscop 2022 pentru Scorpion / ascendent în Scorpion

Ce an urmează pentru voi... Nu la mulţi pot să spun ce spun la voi, să ştiţi! Cred că sunteți printre cei mai avantajați, norocoși, fericiți în anul 2022. De ce spun asta? Jupiter, planeta expansiunii, tranzitează casa a 5-a în mare parte a anului. Dacă vreţi să vă aduceţi aminte ce s-a întâmplat în perioada mai-iulie 2021 în viaţa voastră. Un pic din bucăţica de acolo se va întoarce în anul 2022. 

Jupiter te şi păcăleşte, că îţi dă mai mult decât poţi duce, dar tranzitează casa a 5-a, care are legătură cu iubirea, cu creativitatea, cu exprimarea de sine, cu copiii, cu flerul la afaceri, cu banii primiţi de la familie şi cu jocurile de noroc.

Focusul în 2022 pentru voi este iubirea: iubirea de sine şi iubirea de ceilalţi.

VEZI ȘI: Horoscop 2022 pentru fiecare zodie/ascendent

Se întoarce Mercur retrograd

Mercur va fi retrograd în perioada 14 ianuarie și 4 februarie 2022. Acesta va începe retrogradarea în Vărsător și o va termina în Capricorn. Majoritatea ideilor de la începutul anului vor fi trecute prin mai multe teste înainte de a fi puse în practică. Cert este că răbdarea ne va fi pusă la încercare în primele două luni ale anului, potrivit astrologului Daniela Simulescu, care atrage atenția să nu uităm că semnul Vărsătorului are legătură cu tot ce este online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel