EXCLUSIV  Horoscop 15 - 21 aprilie 2024. Daniela Simulescu spune zodia care poate da lovitura: Acesta este momentul de reconversie!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Anna Shvets)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Anna Shvets)

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a spus previziunile pentru zodia Fecioară.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

'În primul rând, mercur este în continuare retrograd în casa a 8-a, cu foarte multe frici, nesiguranță, scenarii, prăpăstiozitate. Probabil că, pentru mulți, acestea vin în urma unor decizii pe plan relațional, respectiv poate vreți să vă mutați cu partenerul, poate vreți să vă căsătoriți sau să vă despărțiți. Este nesiguranța aceea care vă macină și mătură cu voi pe jos, în anumite situații. Dar, credeți-mă, sunt doar stări normale. Suntem oameni și avem frici, pentru că frica este o emoție primară, dar treceți peste! Numai să nu dați ascultare vocilor din capul vostru și să nu credeți mai mult în ele decât în realitatea asta pe care o trăiți.', a zis Daniela Simulescu.

'Conjuncția jupiter-uranus la voi se petrece în casa a noua, unde intră și soarele pe data de 19. Ce vă recomand, dacă doriți să călătoriți, planificați-vă! Dacă nu ați călătorit și doriți să o faceți pentru prima dată puneți mâna pe telefon, laptop să rezervați. Dacă nu știți întrebați-vă prietenii pentru că sigură vă vor ajuta! Dacă doriți să vă mutați din țară în perioada următoare este o conjuncție perfectă! Puneți mâna pe telefon, laptop, informați-vă și căutați detalii! Și drum bun, călătorie plăcută! Cei care vor să se întoarcă în țară, pentru că știm că ne urmăresc foarte mulți oameni din diaspora, acum e momentul potrivit să faceți demersurile în acest sens! Vă trebuie doar o clipă să vă vină gândul și totul va merge ca pe roate!', a spus Daniela Simulescu.

'De asemenea, această conjuncție este foarte bună dacă vă veți dori să învățați, să studiați, să urmați o nouă formă de învățământ. Aceasta poate să fie în țară sau în altă parte. Cert este că pentru toate categoriile amintite până acum este o perioadă nemaipomenită să învățați, indiferent că sunteți cei mai deștepți sau nu ați putut face o facultate la un moment dat pentru că ați fost nevoit să faceți facultatea pe care și-a dorit-o familia voastră, iată acesta este un moment de reconversie! Este nevoie doar de un pas că restul vine de la sine!', a mai zis Daniela Simulescu.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel