Urmărește emisiunea live


Hochei: Finlanda - Rusia şi Cehia - Canada, în semifinalele Campionatului Mondial 2019

 Selecţionata Finlandei s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă ediţia 2019, reuşind să învingă cu scorul de 5-4 după prelungiri reprezentativa Suediei, dublă deţinătoare a titlului, într-o partidă disputată joi seara la Kosice (Slovacia). 

Conduşi cu 3-1 şi 4-3, hocheiştii finlandezi au reuşit să egaleze cu un minut şi 30 de secunde înainte de finalul timpului regulamentar de joc, impunându-se apoi în prelungiri în faţa Suediei, care va absenta, astfel, pentru a şasea oară în ultimii 30 de ani din ultimul careu al unui Mondial.

În penultimul act al competiţiei, Finlanda va înfrunta puternica echipă a Rusiei, care a trecut în sferturile de finală, cu scorul de 4-3, de formaţia Statelor Unite, obţinând astfel a opta sa victorie consecutivă de la debutul Mondialului din Slovacia. Cehia a obţinut cel mai categoric succes al zilei de joi, impunându-se cu 5-1 în faţa Germaniei.

Cehii şi-au asigurat astfel prezenţa în semifinalele unui Campionat Mondial după o pauză de patru ani şi urmează să lupte pentru un loc în finală cu Canada, echipă cu 26 de titluri mondiale în palmares, care a învins la rândul ei, cu 3-2 după prelungiri, formaţia Elveţiei. Cele două semifinale ale Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă vor avea loc sâmbătă, la Bratislava. Rezultate - sferturi de finală: Rusia - Statele Unite 4-3 Canada - Elveţia 3-2, după prelungiri Cehia - Germania 5-1 Finlanda - Suedia 4-3, după prelungiri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel