EXCLUSIV  Halloweenul în Mexic sau ”Dia de los Muertes”. Mirela Vescan: Machiajele sunt duse într-o zonă veselă. Ei speră să-și întâlnească strămoșii

Fotografie de la Mikhail Nilov:Pexels
Fotografie de la Mikhail Nilov:Pexels

Make-up artistul Mirela Vescan a dezvăluit arta machiajului de Halloween specifică Mexicului.

”În Mexic, machiajele sunt duse într-o zonă veselă, colorată. Ei speră ca în noaptea de Halloween să se întâlnească cu strămoșii lor și au o abordare foarte veselă, cântecele lor sunt foarte vesele, au altare, pun fotografiile strămoșilor lor - e foarte important să nu iți uiți străbunii. Poate că nu tot anul te-ai gândit la ei, dar în noaptea aia trebuie să o faci, să le oferi mâncarea preferată”, a declarat Mirela Vescan, make-up artist.

Referitor la machiajul colorat care se poartă în seara de Halloween în Mexic, Mirela Vescan a făcut trimitere la portul tradițional al mexicanilor:

”Gândiți-vă la ia lor tradițională, care este veselă, înflorată, cu buline, cu contraste, cu flori vii. Adică ei au un spirit foarte vesel, iar sărbătoarea asta Dia de los muertes este foarte frumoasă la ei”,.

Vezi mai multe sfaturi pentru machiajul de Halloween, în materialul video de mai jos:

Citește și:

Primele imagini de la petrecerea de Halloween la care a participat Elon Musk. Turiștii nu au mai găsit cazări în Bran / foto + video

Elon Musk a organizat o cină fastuoasă cu miliardarii lumii chiar în România, la Stâna Turistică Sergiana (citește AICI). Invitații de renume mondial au vrut să vadă datinile românești, iar rezultatul depășește orice așteptare! Cancan a prezentat imagini de la spectacolul incendiar.

Duminică seara, Elon Musk face o mega-petrecere la „Castelul lui Dracula”. Pentru marele eveniment, cel mai bogat om al lumii a închiriat toate cazările și toate locațiile exclusiviste din întreaga comună, fapt care le-a dat peste cap planurile turiștilor. Informația a venit chiar de la o româncă ce a povestit totul pe rețelele de socializare.

„Trei locații în care ne-am oprit, de top din Bran, unde ne-am oprit să mâncăm, ne-au spus că toate sunt închiriate toate cazările din Bran și toate locațiile exclusiviste de către cel mai bogat om de pe planetă. N-am crezut, dar am intrat pe Google și am aflat că Elon Musk vine în România și va face o super-petrecere în seara asta”, a spus tânăra pe TikTok, potrivit Cancan.

Citește mai mult AICI.

Citește și:

Mirela Vescan nu mai folosește șampon de aproape zece ani. Această tehnică deja a fost promovată într-un congres internațional de beauty. Alte trucuri pentru păr

„Am la activ mai mult de 8 ani de când folosesc șampon doar la coafor când mă vopsesc. Doresc să povestesc exact cum am ajuns să renunț la șampon. 

Plecam în vacanță la mare și în dimineața respectivă m-am dus eu frumos la Laurent Tourette la salon ca să mă pregătească de vacanță. Am plecat de la salon cu părul perfect pregătit și în drum spre mare îmi propuneam eu mie să am grijă să nu mă ud cumva cu apă de mare ca să rămân așa aranjată frumos măcar o zi..., două. 

Dar ce să vezi, la mare era o zi superbă, cu valuri minunate și m-am dus direct sub ele, m-am bălăcit cu dor, am înotat, am făcut tumbe în apă…până seara. La duș mi-am adus aminte de Laurent cu oarecare sentiment de vinovăție, după aceea m-am gândit că am pe păr doar apă de mare așa că am pus doar balsam, fără șampon.

Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel