Gorghiu: Se coagulează o majoritate în interesul național

Alina Gorghiu, co-președintele PNL, a anunțat că votul pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE va duce la o nouă majoritate parlamentară. Gorghiu a declarat că parlamentari UNPR care fac parte din Birourile Permanente vor semna, alături de ea, cererea pentru convocarea unei ședințe comune a Camerelor, pentru votarea lui Ungureanu.

Alina Gorghiu a spus, la Realitatea Tv, că PSD și Victor Ponta joacă politicianist în cazul numirii lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE. În actualul context internațional, a spus Gorghiu, nu putem rămâne fără director la SIE.

UNPR susține propunerea președintelui Klaus Iohannis, iar parlamentarii acestui partid vor semna cererea adresată președinților Camerelor, pentru ca votul să aibă loc luni.

În acest moment, se coagulează o nouă majoritate parlamentară, a spus Gorghiu, care are în vedere interesul național. Dacă premierul Ponta nu va demisiona, va urma o moțiune de cenzură. S-a dovedit, astăzi, că majoritatea parlamentară a lui Victor Ponta nu mai există.

Alina Gorghiu a negat, însă, că ar fi avut loc negocieri pentru posturile din Executiv, între PNL, UNPR și UDMR.

Categoric nu, a răspuns întrebării în acest sens a lui Rareș Bogdan. Am avut discuții cu Gabriel Oprea, dar nici cu UNPR, nici cu alte formațiuni nu s-au negociat funcții sau posturi în guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel