Golf. Tiger Woods, operat la genunchiul stâng

Jucătorul american de golf Tiger Woods, câştigător a 15 trofee de Mare Şlem, a anunţat, marţi, că a suferit o operaţie la genunchiul stâng, dar această intervenţie chirurgicală nu-l va împiedica să participe, aşa cum era programat, la prima probă din circuitul nord-american de golf (PGA) din sezonul 2019-2020, ce va avea loc în octombrie în Japonia, informează AFP.

Într-un comunicat postat pe contul său de Twitter, câştigătorul ultimului Masters de la Augusta afirmă că a fost supus unei intervenţii chirurgicale, săptămâna trecută, pentru a repara 'probleme minore la cartilagiu'. 'Aştept cu nerăbdare să călătoresc în Japonia în octombrie', a adăugat el. Dr Vern Cooley, care a condus operaţia, speră ca Woods să se recupereze total.

'Noi am făcut ce era necesar şi am profitat ca să controlăm întregul genunchi. El nu a avut nicio problemă suplimentară'. 'Tigrul' a precizat că deja a început să meargă şi speră să reia antrenamentul în 'următoarele săptămâni'. Este pentru a cincea oară din 1994 când Tiger Woods, în vârstă de 43 de ani, este operat la genunchiul stâng.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel