Gimnastică artistică. TVR 2 va transmite în direct Campionatele Naţionale de la Ploieşti

Campionatele Naţionale de gimnastică artistică individuale open şi al reprezentativelor de club, care vor avea loc în perioada 6-8 septembrie, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti, vor fi transmise în direct la TVR 2, informează un comunicat de presă. 

Evenimentele sportive vor fi comentate de Alina Alexoi. 60 de concurenţi (25 la feminin şi 35 la masculin) vor participa la aceste întreceri. Marian Drăgulescu, Andrei Muntean sau fraţii Gabriel şi Robert Burtănete se numără printre cele mai importante prezenţe în concursul masculin, în timp ce la feminin, Denisa Golgotă, Ioana Stănciulescu, Silvia Sfiringu sau micuţe din programul 'Ţară, ţară, vrem campioane!' ţin capul de afiş. TVR 2 va transmite în direct vineri, 6 septembrie, de la ora 16:00, concursul masculin, sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 16:00, concursul feminin, şi duminică, 8 septembrie, de la ora 10:00, finalele pe aparate. 'Este ultima participare înaintea Campionatelor Mondiale de gimnastică de la Stuttgart care vor reprezenta etapa finală de calificare pentru Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo.

Gimnastica va fi într-un 'dans pe bârnă' la Mondiale, pentru că este o calificare olimpică foarte grea, în condiţiile în care românii ar trebui să se numere între primele 12 echipe clasate, pentru a fi siguri de un loc. Ar fi un dezastru dacă s-ar rata calificarea la Jocurile Olimpice, mai ales că ar fi a doua ediţie olimpică fără România. În aceste condiţii, presiunea este mare atât pentru sportivi, cât şi pentru antrenori, iar Campionatul Naţional este foarte important. Pentru antrenorii loturilor naţionale de gimnastică, Nicolae Forminte (feminin) şi Marius Urzică (masculin), competiţia de la Ploieşti este un prilej de a se decide asupra componenţei echipei care va face deplasarea la Stuttgart, competiţie care va fi transmisă tot de Televiziunea Română', a spus Alina Alexoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel