Gigi Becali, despre războiul dintre Israel și Hamas: Ei conduc lumea și tu te pui să îi ataci?

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Gigi Becali a făcut declarații cu privire la războiul dintre Israel și Hamas.

Israel a declarat stare de război, după ce organizația Hamas a lansat mii de rachete, din Fâșia Gaza spre teritoriul israelian.

La scurt timp, Gigi Becali (65 de ani) a vorbit și el despre cele întâmplate în ”Țara Sfântă”. 

Latifundiarul din Piepra este de părere că acest lucru va ajuta România atât în plan fotbalistic, cât și în plan economic. 

Totuși, Gigi Becali consideră că Israel va câștiga repede războiul contra organizației teroriste și a făcut o comparație: ”E ca și cum mă bat eu cu Manchester City”

Tot ce înseamnă război e în avantajul nostru. La fotbal nu o să mai aibă chef, iar economic, înseamnă 500.000 de evrei care vor veni în România să își cumpere case. Ei conduc lumea și tu te pui să îi ataci? După 3-4 luni îi vor spulbera și îi vor face praf. Cum să te iei cu ăla? E ca și cum mă bat eu cu Manchester City”, a declarat Gigi Becali. 

Meciul Israel - Elveția, amânat

Liga Profesionistă de Fotbal din Israel a luat decizia de a amâna meciurile din acest weekend, iar UEFA a hotărât ca partida dintre Israel și Elveția, din grupa I a preliminariilor EURO 2024, programată pe 12 octombrie, să se dispute la o dată care va fi anunțată ulterior.

UEFA a decis că nu va exista niciun meci împotriva Israelului în acest moment. Vom comunica mâine cum arată noul program al echipei naționale. Reuniunea va avea loc, așa cum era programat, luni, la Zurich”, se arată în comunicatul Federației Elvețiene.

În lumina actualelor condiţii de securitate din Israel, UEFA a decis să amâne toate meciurile prevăzute în această ţară în următoarele două săptămâni. Noile date vor fi confirmate în timp util, au transmis cei de la UEFA.

Forul continental a menţionat că aşteaptă câteva zile pentru a vedea dacă meciul dintre Kosovo şi Israel se poate juca la data stabilită, 15 octombrie, sau va trebui amânat.

România ar urma să evolueze în Israel la mijlocul lunii noiembrie, dar rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla sau și acel meci va fi amânat, conform digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel