Gigi Becali a anunţat jucătorii care nu merg cu FCSB în cantonamentul de iarnă. Avertisment pentru Rapid: "S-ar putea să nu jucăm în Giuleşti la anul"

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali e sigur că FCSB nu mai poate pierde titlul în acest sezon. În plus finanţatorul FCSB a anunţat şi cei trei jucători care nu vor pleca în cantonamentul de iarnă.

"Nu mă aşteptam (n.r. să fie distanţa aşa mare faţă de urmăritoarele FCSB - 11 puncte cu un meci în plus faţă de CFR Cluj). Ce îmi doream la început era să fie 10-12 puncte la finalul sezonului regulat, adică 5-6 puncte în playoff, ca să fim siguri de campionat. E cam imposibil să te mai poată ajunge cineva. E bine, dar putea să fie şi mai bine. Am mai avut... gol anulat cu CFR, deci aveam vreo 14 puncte cu aia... 

O să mai mărim distanţa, are valoare echipa, face Dumnezeu dreptate. Adică aşa trebuia să fie! Nu avem cum să mai scăpăm titlul. Dacă sunt 10-12 puncte diferenţă... nu mai e numai diferenţa, e şi valoarea echipei. Am adus doi jucători valoroşi, poate mai aduc şi un atacant. Chiar dacă nu aduc un atacant, revine Tavi Popescu, e Luis Phelipe care poate juca şi el atacant. E şi ăla, Alhassan, care întăreşte mijlocul. E şi Lixandru, descoperit acum, care se pare că e mai bun ca Şut...", a declarat Gigi Becali. 

Citește în continuare pe DC Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel