GEORGE MICHAEL. Motivul pentru care a ascuns că e gay

Orientarea sexuală a lui George Michael a fost subiect de discuţii şi supoziţii până în 1998, moment în care a fost arestat pentru acte sexuale într-o toaletă publică. Totul s-a petrecut în baia unui restaurant din Beverly Hills,  între un poliţist sub acoperire şi George. Acesta l-a ademenit pe cântăreţ într-un joc pervers, tentându-l să îşi arate părţile intime.

GEORGE MICHAEL A MURIT. George Michael a fost arestat şi condamnat la 80 de ore în folosul comunităţii. Imediat după acest inident, Michael a scos melodia Outside, care a avut ca punct de plecare incidentul din toaleta californiană.

Poliţistul care a fost implicat în acest caz l-a dat în judecată pe George cerându-i daune de 10 milioane de dolari, însă instanţa i-a dat dreptate lui George Michael, respingând propunerea poliţistului.

GEORGE MICHAEL A MURIT. După acest incident, Michael nu s-a mai ascuns şi a declarat public că este gay, spunând tuturor despre relaţia sa cu Kenny Goss, un fost antrenor din Dalas, pe care o avea încă din 1996.

[citeste si]

În 2006 a fost din nou acuzat că a făcut sex în public, de această dată în Londra. Partenerul său anonim a fost Norman Kirtland, un şofer de autobuz a spus totul tabloidului News of the World. Deşi a ameninţat că va da în judecată atât ziarul, cât şi reclamantul, George nu a mai intentat niciun proces, limitându-se la a spune că aventura nu i-a pus în niciun fel în pericol relaţia sa cu Kenny.

GEORGE MICHAEL A MURIT. În această vară, în timpul concertului Symphonica World Tour, George Michael a anunţat că s-a despărţit de partenerul său de viaţă în urmă cu doi ani.

Într-un interviu acordat MTV, George Michael a recunoscut că nu a spus despre orientarea sa sexuală pentru nu a-şi supăra mama.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel