George Mariș, cel mai bun concurent de la Ninja Warrior România, a murit

George Mariș, unul dintre concurenții emisiunii Ninja Warrior, de la Pro TV, a avut parte de un sfârșit tragic.

George Mariș, un fost concurent al emisiunii Ninja Warrior, de la Pro TV, a murit. Ieri salvamontiștii din Bușteni anunțau că un parapantist a murit după ce a avut o aterizare nereușită. Ulterior, s-a aflat faptul că este vorba de clujeanul în vârstă de 32 de ani devenit cunoscut pentru dragostea sa pentru sport și participarea la Ninja Warrior, scrie ProTV.ro. Salvamontiștii susțin că bărbatul nu avea nici o șansă să supraviețuiască pentru că a căzut cu o parapantă de mare viteză de la o înălțime foarte mare.

„Colegii lui ne-au anunţat dimineaţa, în jurul orei 8, că unul din grupul lor a căzut şi nu mai răspunde, nu mai are nicio reacţie, nu mai răspunde la telefon. A căzut pe stâncă practic câteva sute de metri, nu avea nicio şansă să supravieţuiască”, a declarat Claudiu Vasilescu, de la Salvamont Bușteni.

În toamna anului 2018, Pro TV aducea pe micile ecrane din România show-ul Ninja Warrior, în a cărei finală s-a făcut remarcat sportivul George Mariș. El a fost desemnat atunci cel mai bun competitor.

„Acum doi ani, George i-a uluit pe telespectatori cu calităţile sale atletice, dar mai ales prin stăpânirea de sine şi modestia sa. Aşa va rămâne în amintirea tuturor celor care l-au cunoscut,”, au transmis cei de la Pro TV.

VEZI ȘI: Accident cu parapanta în Prahova. Victima a fost găsită decedată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel