Galezul Liam Williams, indisponibil până la finalul turneului din Japonia

Internaţionalul galez Liam Williams a declarat forfait pentru finalul Cupei Mondiale de rugby, începând cu semifinala împotriva Africii de Sud, la care va fi înlocuit în XV-le de start cu Leigh Halfpenny, a anunţat vineri Federaţia din Ţara Galilor, citată de AFP.

Williams (28 ani, 62 selecţii), unul dintre cei mai buni apărători din lume, s-a accidentat la o gleznă în cursul unui antrenament al "dragonilor", iar staff-ul tehnic galez a decis să nu apeleze la un înlocuitor, în această fază a competiţiei.

Selecţionerul Ţării Galilor a decis să efectueze alte două schimbări în raport cu XV-le pe care l-a aliniat în meciul cu Franţa (20-19) din sferturile de finală: Ross Moriarty îl înlocuieşte în rolul de număr 8 pe Josh Navidi (accidentat în jocul cu Les Bleus), în timp ce Johanthan Davis revine ca titular pe postul de al doilea centru.

David, liderul apărării galeze, a declarat forfait în ultimul moment, duminica trecută, fiind insuficient refăcut după o accidentare la genunchiul stâng, fiind înlocuit cu Owen Watkin. El va face pereche cu centrul Hadleigh Parkes, care a jucat împotriva Franţei cu dureri la umăr şi o mână fracturată.

Africa de Sud va fi lipsită, la rândul ei, în meciul de duminică de aripa Cheslin Kolbe, insuficient refăcut după o accidentare la o gleznă.

Iată componenţa XV-lui de start al Ţării Galilor: Halfpenny - North, J. Davies, Parkes, Adams - Biggar, G. Davies - Tipuric, Moriarty, Wainwright - A. W. Jones (căpitan), Ball - Francis, Owens, W. Jones
Rezerve: Dee, Carre, Lewis, Beard, Shingler, T. Williams, Patchell, Watkin.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel