Gabriel Toncean, nominalizat la preluarea MTS: Idolul meu este Arnold Schwarzenegger, unii paşi au coincis

Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean, nominalizat pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului în viitorul Guvern, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că idolul său este actorul şi fostul culturist american Arnold Schwarzenegger, care a avut două mandate de guvernator al statului California.

"Nu pot să spun că sunt prieten cu Arnold Schwarzenegger, dar ne vedem anual. Avem o întâlnire anuală la Barcelona, la o competiţie la care vin 1.500 de sportivi şi de obicei vineri seara, în ultimii trei ani, ne-am rezervat pentru noi şi pentru familie. Este idolul meu din copilărie şi unii paşi, păstrând proporţiile, şi scriu cu litere mari păstrând proporţiile, au coincis şi cu viaţa mea. Dar e mult. El a fost guvernator în două mandate. Într-adevăr, toţi avem idolii noştri, dar cred că până la urmă trebuie să fim stăpânii propriului caracter, care să ne ducă acolo unde ne dorim şi să avem ţeluri în viaţă. Şi eu chiar am ţeluri", a declarat Toncean.

Oficialul FRCF s-a arătat onorat de nominalizarea sa pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului.

"Pot să spun că pe mine mă onorează această nominalizare. Am muncit mult în ultima perioadă şi voi munci în continuare. Ce să zic, şansele sunt ale fiecăruia şi cred că domnul Ludovic Orban va lua cea mai bună şi cea mai înţeleaptă decizie, indiferent dacă e cu mine sau fără mine", a spus Gabriel Toncean, care este consilier al preşedintelui PNL, Ludovic Orban.

Întrebat ce părere are despre varianta comasării Ministerului Tineretului şi Sportului cu Ministerul Educaţiei Naţionale, Toncean a spus: "Din punctul meu de vedere, cea mai bună decizie care s-ar lua ar fi cea pe care preşedintele o ia. Sigur are calculele lui, aici trebuie să gândim şi din punct de vedere al bugetului, şi ceea ce ne permitem, iar din punct de vedere sportiv cred că lucrurile ar trebui să meargă într-o direcţie bună. Şi având în vedere că Partidul Naţional Liberal lucrează cu profesionişti, sunt sigur că rezultatele vor fi pe măsură".

Referitor la variantele de alcătuire a noului Guvern şi data la care ar putea fi votat, Toncean a spus că depinde de negocierile care se vor purta în perioada următoare.

"Din punctul meu de vedere, vreau să vă spun că politica mea va rămâne sportul. Cei care se ocupă de politică ştiu cel mai bine când va putea trece noul Guvern, ei ştiu paşii şi negocierile făcute. Eu nu fac decât sport şi tot ce pot pentru sport. Cum am făcut şi în cadrul Federaţiei Române de Culturism şi Fitness", a mai spus Gabriel Toncean. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel