Gérard Depardieu deschide un restaurant la Moscova

Gérard Depardieu, care a primit cetățenia rusă în urmă cu peste un an și jumătate, va deschide în octombrie, la Moscova, un restaurant pe care îl va numi Gérard, a declarat actorul francez într-un interviu apărut în ediția de joi a cotidianului Komsomolkaia Pravda.

„Un prim restaurant care se va numi Gérard se va deschide în octombrie și va oferi meniuri simple, cum îmi plac mie, feluri de mâncare din Rusia și Franța”, a declarat actorul francez.

„Sper că vom reuși să deschidem restaurante la Sankt Petersburg și Saransk”, a adăugat actorul, care are domiciliul oficial în cel din urmă oraș.

VEZI ȘI: Gérard Depardieu a primit pașaportul rus de la Vladimir Putin

Gérard Depardieu, proprietarul mai multor podgorii, are deja trei restaurante deschise la Paris, Le Bien-Décidé, La Fontaine Gaillon și L'Ecaille de la Fontaine, precum și câteva localuri în Belgia.

Întrebat despre relația apropiată cu Vladimir Putin, Gérard Depardieu a evocat o întâlnire cu președintele Rusiei, în care i-a vorbit despre încercările prin care a trecut familia sa în timpul asediului orașului Leningrad între 8 septembrie 1941 și 27 ianuarie 1944.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel