Gérard Depardieu a primit paşaportul rus de la Vladimir Putin

putin
putin

Actorul Gérard Depardieu s-a întâlnit, sâmbătă, la Soci cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, ocazie cu care a primit paşaportul rus.

 "Această scurtă întrevedere a avut loc, sâmbătă seara, la reşedinţa prezidenţială de la Soci", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. Joi, președintele rus a semnat un decret prin care i-a acordat actorului francez cetățenia rusă.

Ei au discutat și despre chestiuni legate de prezentarea în Rusia a unui film despre Rasputin, în care Depardieu joacă rolul principal.

Vladimir Putin i-a acordat joi cetăţenia rusă actorului francez Gérard Depardieu, care a decis să plece din Franţa în semn de protest faţă de creşterea impozitelor pentru cetăţenii bogaţi.

 Decizia lui Depardieu a rămas neschimbată în condițiile în care  decizia Consiliului Constituţional (CC) francez de anulare a legii privind cota de impozitare de 75% impusă bogaţilor "nu schimbă cu nimic" hotărârea  sa de a se muta în Belgia şi a cere cetăţenie rusă.

 Mutarea lui Gérard Depardieu la Néchin, un sat belgian din apropiere de frontiera franceză unde locuiesc emigranţi bogaţi, a provocat polemici vehemente în Franţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel