Fotbalistul sud-african Luke Fleurs a fost împușcat mortal într-un jaf la Johannesburg

Sursa Foto: Facebook Kaizer Chiefs
Sursa Foto: Facebook Kaizer Chiefs

Atacatorii au fugit cu vehiculul lui Fleurs, iar poliția investighează un caz de crimă și furt calificat, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Mavela Masondo.

 

 

Luke Fleurs, un fundaș în vârstă de 24 de ani de la Kaizer Chiefs, a fost împușcat la o benzinărie din Johannesburg, potrivit poliției.

"Luke Fleurs și-a pierdut viața în mod tragic noaptea trecută în timpul unui fort de mașină în Johannesburg", a declarat Kaizer Chiefs într-un comunicat.

"Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia și prietenii săi în aceste momente dificile", continuă comunicatul.

Fleurs a jucat anterior pentru echipa națională sub 23 de ani, reprezentând Africa de Sud la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Fleurs a jucat anterior pentru echipa națională sub 23 de ani, reprezentând Africa de Sud la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

El este ultimul dintre miile de oameni care au căzut victime ale unor furturi urmate de omor în această țară, fiind statul cu una dintre cele mai mari rate de omoruri din lume.

Aproximativ 5.973 de cazuri asemănătoare au fost raportate din octombrie până în decembrie anul trecut, arată cele mai recente statistici oficiale privind criminalitatea, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel