Fostul star Michael Jordan, emoţionat la deschiderea primei clinici medicale pentru defavorizaţi

Fostul star al baschetului american profesionist (NBA) Michael Jordan nu şi-a putut ascunde emoţia, joi la Charlotte, la inaugurarea primei din cele două clinici medicale pe care el şi familia sa le finanţează pentru a asigura serviciile de bază pentru persoanele defavorizate din comunitate, informează agenţia spaniolă EFE.

Jordan, sextuplu campion al NBA şi acţionar majoritar al echipei Charlotte Hornets, a fost prezent la inaugurarea clinicii medicale de familie Novant Health, al cărei proprietar este şi care a costat 7 milioane de dolari.

Jordan nu şi-a putut ascunde lacrimile: "Este un moment emoţionant pentru mine de a putea răsplăti o comunitate care m-a susţinut atât de mulţi ani".

"Am încercat să mulţumesc, niciodată nu voi putea plăti cu adevărat pentru ce am primit, dar acesta este un început", a spus Jordan, care a făcut anunţul privind donaţia de 7 milioane dolari pentru acest proiect în anul 2017.

Clinica, ce se află în zona urbană unde locuieşte o parte a comunităţii cu venituri reduse, va asigura accesul la servicii medicale primare şi de prevenţie, inclusiv pentru cei care nu au asigurare medicală sau care nu-şi permit să plătească pentru a-şi rezolva problemele de sănătate.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel