Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, va participa la o cursă de rally-raid

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, şi-a anunţat participarea pentru prima dată la o cursă de rally-raid care va avea loc în zona oraşului Carei, în calitate de copilot.

'Pentru prima dată voi participa la o cursă de rally-raid, în calitate de copilot. Până la urmă, nu-i mare diferenţă între campania electorală şi o astfel de cursă din punct de vedere al emoţiilor şi adrenalinei! Prin urmare, mâine dimineaţă voi fi în curtea Castelului Karoly din Carei, unde se va da startul unui eveniment sportiv care se organizează în premieră aici: 'Cupa NSM Carei 2019', o competiţie de Rally-Raid', a scris Ioana Bran pe pagina sa de Facebook.

Ea s-a arătat nerăbdătoare să participe la cursă, deşi recunoaşte că are emoţii din postura de copilot.

'Am emoţii, dar sunt nerăbdătoare să pornim! Îmi place competiţia, dar mai ales fair play-ul care caracterizează orice concurs sportiv. Am cunoscut îndeaproape şi am apreciat aceste calităţi definitorii ale sportului. Am fost ministru al Tineretului şi Sportului şi am ales întotdeauna corectitudinea şi respectul. M-aş bucura ca şi competiţia politică să semene mai mult cu cea sportivă din acest punct de vedere. Îmi place să conduc şi să ştiţi că am parcurs de multe ori la volan drumul de acasă, de la Satu Mare la Bucureşti şi înapoi. Am descoperit raliul pe vremea când eram ministru, tot aici la Satu Mare, şi mă bucur că prima competiţie la care o să particip este tot aici, acasă, în judeţ. Aşa că m-am hotărât să mă pregătesc (chiar dacă nu am prea mult timp liber) şi să particip. Şi chiar dacă nu vom câştiga, important e să participăm! Am echipament, am cască, maşina e sigură şi, cel mai important, am o colegă de încredere şi facem un echipaj echilibrat. Suntem la început de drum în cursele de raliuri, dar avem sprijinul unei echipe experimentate care ne-a instruit şi ne-a pregătit pentru această cursă', a mai scris Ioana Bran pe reţeaua de socializare.

Organizată în perioada 17-19 mai 2019, la Cupa NSM Carei vor participa echipaje din ţară şi din străinătate, pe traseele dintre Sanislău, Pişcolţ şi Valea lui Mihai. Lungimea totală este de 355 kilometri, dintre care 235 kilometri sunt probe speciale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel