Formula 1: Cerere de bilete peste așteptări la Marele Premiu al Olandei

Formula 1 înregistrează un succes remarcabil în Olanda, unde cererea de bilete este imensă pentru Marele Premiu al Olandei.

Organizatorii Marelui Premiu al Olandei au primit peste un milion de cereri de bilete pentru această cursă, care va reveni în calendarul Campionatului Mondial de Formula 1 începând din 2020, după o absenţă de 35 de ani, informează presa olandeză. Numărul extrem de mare de solicitări de tichete se datorează, în principal, prezenţei pe grila de start a pilotului olandez Max Verstappen, o adevărată vedetă în ţara sa, după performanţele reuşite în ultimele sezoane pe circuitele din 'Marele Circ'.

'Ştiam că este o cursă foarte populară, însă un milion de cereri de bilete depăşeşte orice imaginaţie', a declarat fostul pilot olandez Jan Lammers, implicat în revenirea Formulei 1 în ţara sa. Marele Premiu al Olandei va avea loc în data de 10 mai 2020 pe circuitul de la Zandvoort, în apropiere de Amsterdam.

Ultima cursă de Formula 1 găzduită de Olanda a avut loc în 1985, pe acelaşi circuit, şi s-a încheiat cu victoria austriacului Niki Lauda, care a încetat din viaţă anul acesta, în luna mai. 'Circuitul de la Zandvoort are o capacitate de 105.000 de locuri şi l-am putea umple de şase ori în ziua cursei. Căutăm să vedem dacă putem mări capacitatea tribunelor, fără să afectăm confortul spectatorilor', a adăugat Jan Lammers în cursul unei emisiuni la postul olandez de televiziune NOS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel