Focuri de armă în Constanţa, mai multe maşini au fost distruse

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Mai multe maşini au fost distruse, după ce s-au tras focuri de armă în Constanţa noaptea trecută. 

Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de un cetăţean cu privire la cele petrecute.

"În cursul zilei de ieri, în jurul orei 22,30, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi, de către un bărbat, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută ar fi tras cu un pistol de tip airsoft, pe Aleea Albatrosului din municipiul Constanţa. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate mai multe autoturisme distruse, precum şi geamul unui imobil", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Conform sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind continuate pentru identificarea persoanelor implicate, precum şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, scrie Agerpres. 

Conflict armat şi în localitatea Viziru, din Brăila 

În noaptea de 18 spre 19 noiembrie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Viziru, cu privire la faptul că, pe o stradă din localitate, ar fi fost distruse mai multe vehicule.

La fața locului, polițiștii au găsit trei vehicule ce prezentau distrugeri precum: lunetă spartă, parbriz spart și urme materiale de tragere.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au stabilit că, anterior, ar fi avut loc un conflict între mai multe persoane.

”Astfel, în data de 20 noiembrie a.c., polițiștii au efectuat șase percheziții domiciliare la persoanele implicate, acestea având vârstele cuprinse între 39 și 51 de ani, toate domiciliate în comuna Viziru.

Cu această ocazie, la domiciliul unuia dintre bărbați, în vârstă de 39 de ani au fost găsite șase cartușe de vânătoare, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de armă fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, amenințare și violare de domiciliu, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Însurăței”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila, citat de Jurnal Brăila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel