Florin Piersic, despre Szobi Cseh

Florin Piersic a vorbit, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, despre relaţia pe care a avut-o cu  Szobi Cseh.

"A fost, este şi va rămâne pentru tot poporul român şi pentru mine va rămâne un om cu O mare, curajos, bun, generos, dăruit cu cele mai frumoase calităţi. Este una dintre veştile cele mai triste pe care le-am primit în ultima vreme. NIci nu ştiţi cât de tare regret că sunt la o distanţă atât de mare şi nu pot să îl mângâi pe frunte în clipa în care voi fi nevoit să mă despart de el", a spus Piersic.

Citește și: Szobi Cseh a murit. Florin Piersic, sfâșiat de durere: "Este o veste tragică"

Florin Piersic a avut şi un mesaj emoţionant pentru Szobi: "Szobi, nu pot uita cuvinetele ce mi le-ai spus acum 10 zile la telefon: "Mărgelatule, o să mă fac bine şi o s-o luăm iar de la început". A fost ceva minunat pentru mine să cred că o să te am din nou lângă mine şi o să facem atâtea "minuni" pe care le-am făcut în filmele în care am fost ca doi fraţi. Ai fost, eşti şi rămâi în sufletul meu. Szobi, trebuie să ştii asta. Rămâi fratele meu. Tu ai fost ca fratele meu. Pentru asta îţi spun: Adio, scumpul nostru, tu, "buză de iepure"! Te iubesc până la sfârşitul vieţii. Mărgelatu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel