Florentina Jipa, după votul din Senat în cazul lui Dan Șova: ”Mai lăsați-mă cu Constituția!”

Senatoarea UNPR Florentina Jipa a avut o reacție incredibilă după ce colegii săi au votat cererea DNA de arestare preventivă în cazul lui Dan Șova. ”Mai lăsați-mă cu Constituția!”, le-a strigat jurnaliștilor senatoarea care a candidat pentru funcția de judecător al CCR după demisia lui Toni Greblă.

Florentina Jipa și-a exprimat fără echivoc susținerea pentru Dan Șova în Senat. După ce fostul ministru a fost salvat de colegi, UNPR-ista s-a dus și l-a uns pe Dan Șova ”cu mir adus de la Mormântul Sfânt”.

”Ca fost magistrat, cu o carieră solidă în spate, eu am venit aici având o carieră în spate, nu să îmi fac aici o carieră. Cu tot acest bagaj în spate, eu consider că starea de libertate este normalitatea și cealaltă este o excepție. Din punctul meu de vedere, nu prezintă lăsarea în libertate a domnului avocat Șova niciun pericol. În primul rând, faptele de care se face vorbire, că nu știm dacă s-au petrecut, asta o va dovedi instanța, nu informațiile trunchiate pe care le primim noi sau dosarele nenumerotate ...”, a declarat Florentina Jipa după votul din Senat, moment în care a fost întreruptă de jurnaliști, care au întrebat-o dacă nu cumva decizia trebuia luată în baza Constituției, nu a Regulamentului Camerei Superioare.

Vezi și: Anunț teribil pentru Dan Șova după votul din Senat

”Mai lăsați-mă cu Constituția!”, a reacționat senatoarea care a candidat pentru funcția de judecător al CCR după demisia lui Toni Greblă.

Ea și-a explicat cu lacrimi în ochi gestul de a-l da cu mir pe Dan Șova, conform stiripesurse.ro.

”Da, l-am dat, pentru că sunt un om credincios, pentru că eu am un crez pe lumea asta: totdeauna am făcut dreptate și ca avocat, și ca judecător și nu voi sta niciodată în genunchi, pentru că aici s-a ajuns să se stea în genunchi. Mirul mi l-am adus eu de la Mormântul Sfânt.

La domnul Șova eu țin foarte mult, este un băiat extraordinar de bine pregătit, iar cu mirul a fost un gest spontan, la care nici nu m-am gândit că voi o să-i dați atâta amploare”, a continuat Florentina Jipa.

Citește și: Prima reacție a lui Șova după ce a fost salvat de senatori

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel