Fiul unui procuror din Constanţa s-a sinucis cu arma tatălui

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Fiul unui procuror din Constanţa s-ar fi împuşcat duminică în cap cu o armă, victima fiind transportată în stare gravă la spital.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a anunţat că poliţiştii au fost alertaţi în jurul orei 11.30, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 31 de ani, s-ar fi împuşcat cu o armă, în zona capului.

"Poliţiştii Secţiei 3, dar şi criminalişti şi poliţişti de investigaţii criminale s-au deplasat la faţa locului, pentru efectuarea cercetării la faţa locului, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Concomitent, la faţa locului s-au deplasat 2 autospeciale SMURD din cadrul ISU Dobrogea al judeţului Constanţa, respectiv un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de terapie intensivă mobilă", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa, scrie Agerpres.

Bărbatul a murit la spital 

Bărbatul care duminică s-a împuşcat în cap cu o armă, fiul unui cunoscut procuror, a murit la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Constanţa.

Victima avea 31 de ani şi era fiul procurorului Teodor Niţă, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Referitor la provenienţa armei folosite de bărbat, anchetatorii susţin că se fac verificări.

Bancher american: Sinuciderile din Rusia, rezultatul luptelor dintre oligarhi, care se ucid între ei

Bill Browder, cofondator al Hermitage Capital Management, companie care a gestionat cel mai mare fond de investiţii străin din Rusia după destrămarea URSS, spune că valul de sinucideri suspecte în rândul managerilor, directorilor de companii şi al afaceriştilor ruşi importanţi, sunt rezultatul unor lupte între oligarhi pentru putere, şi că aceştia se ucid între ei. 

În cadrul unei conferințe a centrului de reflecție britanic Henry Jackson Society, Browder a susținut că în interiorul „cuibului de vipere” al anturajului lui Putin se duce o bătălie pentru avantaje, bani și putere pe măsură ce „paleta economică se restrânge” din pricina sancțiunilor economice impuse Rusiei după declanșarea războiului în Ucraina.

"Acești oameni nu sunt propriu-zis oligarhi, ci oameni aflați în poziții înalte ce dețin o anume autoritate asupra fluxurilor importante de bani – mai ales în afacerile cu petrol și gaz. Sancțiunile au fost devastatoare pentru Rusia...drept consecință, paleta s-a diminuat considerabil astfel că mulți oameni caută să-și mențină veniturile la nivelul avut înainte de începerea războiului. Prin urmate, toți se uită prin jur pentru a le redistribui”, a spus el, precizând că cei care au pe mână banii pot fi vizați și chiar uciși de cei care îi vor pentru ei, conform Adevărul. 

O nouă moarte suspectă în Rusia. Un colonel în vârstă de 44 de ani a murit după ce a fost împușcat în piept de 5 ori

Un comandant rus implicat îndeaproape în războiul lui Vladimir Putin a fost găsit împușcat în biroul său. Colonelul Vadim Boyko, în vârstă de 44 de ani, care a fost implicat în campania de mobilizare, ar fi avut "multiple răni de gloanțe", scrie The Sun. El a fost șef adjunct al prestigioasei școli navale superioare "Makarov Pacific" din Vladivostok.

S-a raportat că a venit la muncă, a intrat în biroul său și, la scurt timp, s-au auzit cinci împușcături. Un alt ofițer a auzit împușcăturile și s-a grăbit să vadă ce s-a întâmplat. Atunci i-a găsit cadavrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel