Ce o nemulţumeşte pe Gabriela Firea

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, spune că Bucureştiul este un oraş în plină mişcare, în care se investeşte, dar care are probleme cu faţadele clădirilor istorice şi cu mizeria de pe străzi.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a văzut mai întâi partea plină a paharului, apoi, rapid, pe cea care cuprinde nerealizările. "Bucureştiul este un oraş în plină mişcare, în plin dinamism, se lucrează în absolut toate domeniile, se investeşte în toate domeniile", a declarat ea la Comandamentul de primăvară. Imediat, Firea şi-a avertizat colegii: "S-a lucrat. Bineînţeles, nu am cum să fiu mulţumită sută la sută, pentru că, din principiu, sunt exigentă şi cu propria persoană, şi cu activitatea mea, şi cu a colegilor, chiar dacă uneori îi mai supăr, pentru că poate le cer prea mult faţă de cum au fost ei obişnuiţi."

[citeste si]

Gunoiul, principala nemulţumire

"Nu este curăţenia pe care mi-o doresc. Sunt femeie, sunt un om căruia îi place să se îmbrace curat şi să aibă casa curată. Sunt nemulţumită, deşi ştiu că se fac eforturi. Plec spre casă şi văd mizerie pe stradă: saci de gunoi atârnaţi pe lângă stâlpi de iluminat, pe lângă tot felul de tarabe de flori", a spus Firea, care a declarat că, deşi au fost majorate amenzile, mizeria nu a dispărut.

Faţadele, problemă nerezolvată

"Am ridicat problema faţadelor, pentru că nu este normal - avem clădiri foarte frumoase, în special în centrul capitalei, clădiri istorice, care nu sunt îngrijite, pur şi simplu sunt lăsate în paragină!", a spus dintr-o suflare Gabriela Firea.

Edilul-şef al Bucureştiului nu a uitat să spună că s-au făcut şi lucruri bune. "Am accelerat foarte multe lucrări. Am finalizat Pasajul Sudului, Arcu de Triumf. Am o foarte mare preocupare pentru domeniul sînătăţii şi anul acesta am alocat un buget record de 111 milioane euro. Anul acesta va fi inaugurat spitalul pentru copii "Victor Gomoiu"."

Metroul şi centura, trecute la Capitală

"Noi suntem primii interesaţi să investim şi în cazul centurii Bucureştiului - să o finalizăm, iar în cazul metroului - să arate cu totul altfel decât se întâmplă acum, pentru că, întotdeauna, metroul fiind transport public local pentru Capitală, nu va fi o prioritate a Ministerului Transporturilor, care are atâtea alte priorităţi în întreaga ţară. Pentru noi chiar ar fi un obiectiv prioritar', a precizat edilul general.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel