Feng Shui. Purificarea sângelui și atragerea norocului în viață. Nicoleta Ghiriș: Sângele, o ANTENĂ pentru sănătate

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a explicat pentru SPECTACOLA cum putem atrage norocul în viața noastră. 

„Metafizica chineză definește șansa ca pe abilitatea de a menține magnetismul în concordanță cu cerul (Yang) și pământul (Yin). Astfel, pentru a păstra sincronicitatea între cer, pământ și om, strămoșii chinezi înțelegeau importanta sângelui, considerandu-l că funcționează ca o ANTENĂ și cu cât îl păstram mai sănătos, cu atât avem capacitatea de a atrage șansa. Este cunoscut, de altfel, că apelau și apelează la importanța adaptării mâncării, sezonului în care ne aflam, genului nostru, vârstei, în concordanta cu yin și yang. 

Pentru a păstra și menține o corecta curgere a energiei interioare, așa numitul Qi, erau de părere că, pe lângă o bună conduită a ingerării lente a mâncării, sportul practicat și respirația corectă, pot fi câteva din ingredientele, pentru a atrage șansa în viața noastră.

Erau convinși că făcând toate acestea, corpul va rezona cu universul și vom fi sănătosi, cu mari șanse să devenim sateliți, pentru primirea și emiterea de mesaje în univers, devenind astfel un canal funcțional.

”Sângele apa nu se face“

În cadrul familiei exista credința că suntem conectați între noi prin intermediul sângelui, cunoaștem cu toții expresia ”sângele apa nu se face“, și astfel suntem conectați și prin intermediul energiei Qi. Aceștia gândeau, că în momentul în care noi avem grijă de cei din familie, atunci avem grijă implicit de Qi-ul nostru.

De multe ori am auzit discutându-se despre energia pe care o preia haina pe care o purtam, locul unde ne așezăm, casa unde locuim. Toate lucrurile preiau din energia noastră și implicit ne-o oferă pe a lor. De aceea este bine să locuim, să vizitam locuri, care ne fac să ne simțim bine, să apelam la simțurile noastre, vom obține informația, că un anumit loc e benefic și altul nu, având astfel acces la Qi-ul locului respectiv.

De asemenea, legat de feng-shui, este recomandat să aranjam spațiile în concordanță cu cine suntem noi, cu harta noastră astrologica, ca să nu riscam să aranjam spațiul pentru cu totul și cu totul altă persoană, aducând mai degrabă neșansă în viață noastră.

Astrologia chineză împarte zodiile în Yin și Yang

Când vorbim despre Yang, ne gândim la: alb, vara, soare, activ, agresiv, îndrăzneț, fermitate. Zodiile Yang- unele impulsive, pline de inițiativă, altele justițiare, energice:  Sobolan, Dragon, Maimuța, Tigru, Cal, Câine 

Principiul Yin enumera următoarele: negru, iarna, luna, liniște, creativitate, inactivitate
Zodiile Yin- dintre ele înțelepte, docile, creative: Bivol, Șarpe, Cocos, Iepure, Capra, Porc

Să nu uitam ideograma reprezentării celor doua principii, alb(yang) cu un punct negru (yin), îmbinat perfect cu principiul negru(yin) cu un punct alb(yang), alcătuind cercul fară de început sau de sfârșit, explicația rezidă în a considera că, desi sunt forte opuse, conțin una de la cealaltă caracteristici, ce deopotrivă le atrag. 

De asemenea, putem interpreta punctul alb într-o perioada neagră, ca un eveniment favorabil în cadrul unei perioade nefavorabile și invers punctul negru reprezentat că un eveniment trist într-o perioada extrem de benefica noua. 

Când Universul iți da o lămâie, să facem limonada cu ea


Așadar mereu menționez că atunci când Universul iți da o lămâie, să facem limonada cu ea”, “ să exploatam la maxim perioadele favorabile și evenimentele pe măsură, că să ne ajute în momente de restriște. 

Toate remediile tibetane feng shui, conțin mantre de protecție, funcționează ca o prezenta ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși, suntem obișnuiți și în cultura noastră cu protecții, pe care le amenajam la uși și geamuri (busuioc, văsc, etc) pentru că o anumită energie să fie invitata la noi sau altele de evitare a unor energii negative.

Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitata să rămână sau dimpotrivă pentru cea pozitiva, invitata să ni se alăture.

Noi suntem în univers energie curată și din univers există multe canale de energie. Daca știm să le recepționam (și aici sfaturile sunt esențiale) atunci munca universului de a ne transmite ce ne e noua necesar, este mai mult de jumătate făcută!!

Metafizica chineză poate să ne spună cum să obținem maximum într-o împrejurare și mai ales ce elemente ne sunt benefice în harta, că să ieșim învingători din acea împrejurare sau întălnire, fie ea de dragoste sau legata de cariera.

Trebuie să știm chiar ce să purtam funcție de harta noastră astrologica, ce ne este noua benefic și de folos oricând”, a spus astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentala, metafizica chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie, pentru SPECTACOLA.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel