Femeie ucisă în Giurgiu. Soțul a fost prins de polițiști, după ce a fugit de la domiciliu

Fotografie creată de Donald Tong, de la Pexels
Fotografie creată de Donald Tong, de la Pexels

O femeie din municipiul Giurgiu a fost ucisă, joi seară. Principalul suspect este chiar soțul femeii, care a fost depistat la scurt timp de polițiști. 

Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, joi seară, la ora 20:06, de către o femeie, cu privire la faptul că o rudă de-ale sale ar fi fost înjunghiată de către soț.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, respectiv la un bloc din cartierul Tineretului, în baza sesizării. De asemenea, a fost solicitat sprijinul unui echipaj SMURD. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru femeia de 35 de ani, fiind constatat decesul.

Soțul femeii, în vârstă de 45 de ani, care fugise de la domiciliu, a fost depistat de polițiști la scurt timp. 

Cercetările au fost preluate către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, anunță IPJ Giurgiu, potrivit giurgiu-news.ro.

VEZI ȘI: Un bărbat a sunat la Poliție să anunțe că și-a omorât vecinul

Un bărbat de 60 de ani din localitatea dâmboviţeană Ghineşti a sunat, sâmbătă, la 112, şi a anunţat că şi-a înjunghiat mortal vecinul în vârstă de 64 de ani, informează IPJ Dâmboviţa.

Între cei doi a avut loc un conflict spontan.

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi pe numărul unic pentru apeluri de urgentă 112 de către un bărbat de 60 de ani, localitatea Ghineşti, cu privire la faptul că l-a omorât pe vecinul său, un bărbat de 64 de ani. Din primele verificări, se pare că între cei doi ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia apelantul l-ar fi înjunghiat pe vecinul său, cu un cuţit. În urma leziunilor, bărbatul a decedat", precizează IPJ Dâmboviţa.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

"A fost constituită o echipă complexă de poliţişti, condusă de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, care efectuează cercetări în cauză, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului", anunţă IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres. (Știrea, AICI.)

CITEȘTE ȘI: Dubla crimă de la Iași, mărturia lui Ahmed Sami El Bourkadi. De ce a refuzat să se întoarcă la vila celor doi, deși fusese rugat să o facă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel